Cohda-KREK

7 juli 2022

Laatste nieuws

In de zeer tamme corona-periode heeft Cohda-KREK toch verschillende optredens glansrijk kunnen afronden. Hoogtepunten waren het feest van de paters Heilige Harten, afgelopen september alweer, het traditionele opluisteren van de ouderen-vakantieweek van het Damiaancentrum en de mooie avond voor het Alzheimercafé in Gemert. Natuurlijk mag onze bijdrage aan het Lieshoutse dialectenfestival niet onvermeld blijven. Overigens heeft Hans daar nog de dialectpenning voor verhalen in de wacht gesleept, zodat hij nu in alle categorieën (verhalen-poëzie-liedtekst) de hoogste eer heeft behaald.

Helaas heeft Roan de medewerking aan optredens van Cohda-KREK moeten staken vanwege zijn te drukke werkzaamheden. Hij zal nog wel bijdragen aan onze nieuwe cd, die voor het komend seizoen gepland staat. Dit betekent niet, dat Cohda-KREK niet toch voortreffelijke optredens kan verzorgen! Gelukkig staan er voor de komende maanden alweer enige festiviteiten gepland en ook ons kerst-programma komt weer aan bod.

Wij hopen, dat nog vele groepen, stichtingen en verenigingen ons uitnodigen om hun feest luister bij te zetten. We hebben nog ruimte!