Cohda-KREK

3 oktober 2018

Kerstagenda 2018 vol?

Het voorjaar van 2018 was rustig. Natuurlijk ons gebruikelijke optreden voor de ouderenweek in Huissen, die door het Damiaancentrum in Sint-Oedenrode wordt georganiseerd. Jammergenoeg ging het aangekondigde koffieconcert op 2e pinksterdag in datzelfde Damiaancentrum niet door.

in de zomer stonden we op het dialectenfestival in Lieshout, waar het lied "Vruuger waar alles bitter" in première ging. We waren op de kunstmarkt in Berlicum en in Laverhof in Heeswijk. Dat was heel bijzonder, want niet alleen vonden we in Han Cobben een prima stand-in voor onze vaste technicus René, maar ook maakte ons nieuwe lied "Wanda" grote indruk. Over zomer gesproken: onze repetities konden nu in de tuin plaatsvinden!

De brief aan de afdelingen van de KBO sorteerde behoorlijk effect: de week vóór Kerstmis zit boordevol afspraken, en met twee optredens in november kunnen we voorlopig wel vooruit. Natuurlijk is het jammer, dat we niet altijd met het complete stel kunnen optreden, al doen we daar wel erg ons best voor. Maar ook met een wat kleinere bezetting brengen wij een gezellig en goed verzorgd programma.